Produsele sunt achizitionate din stoc furnizor. Daca doriti sa verificam stocul inainte de lansare comanda puteti sa ne solicitati pe e-mail acest lucru din pagina contact – comunicandu-ne produsul si cantitatea dorita.

 

Cum se comanda un produs

 

  Alegeti produsul dorit si selectati

Comanda produsul

  In pagina nou deschisa introduceti textul personalizarii dumneavoastra.
  Selectati tipul caracterului de litera.
  Selectati culoarea textului.
  Daca doriti asamblarea invitatiei, bifati caseta pentru asamblarea invitatiei dumneavoastra.
  Introduceti cantitatea.
  Adauga in cos.
  Accesand cosul dvs. de cumparaturi puteti selecta

Finalizeaza comanda

  daca nu doriti sa comandati si alte produse.
  Introduceti datele dumneavoastra si adresa de livrare, modalitatea de plata pe care o alegeti, dupa care apasati butonul

Lanseaza comanda

Dupa ce verificam stocul la depozit furnizor, daca produsele sunt pe stoc, primiti pe e-mail factura proforma pentru produsele comandate.

Dupa achitarea facturii, primiti pe e-mail macheta grafica cu produsul si textul ales de dumneavoastra. Verificati datele personalizarii produsului, si dupa acceptarea machetei de catre dumneavoastra si acordarea Bunului de Tipar vom incepe tiparirea. Produsele se vor livra in maximum 5 zile lucratoare de la primirea confirmarii de tiparire.

Pentru invitatiile de botez comanda minima pentru care simularea grafica este gratuita este de 25 buc.
La toate celelalte produse comanda minima pentru care simularea grafica este gratuita este de 50 buc.
Daca ati comandat de la noi si doriti sa suplimentati modelul comandat cu mai putin decat minimele scrise mai sus, ne puteti contacta.

Daca doriti sa comandati mai putin decat comanda minima, la costul comenzii se adauga o taxa de 10 lei care reprezinta realizarea grafica a machetei si pregatirea pentru tipar.
Pentru comenzi mai mari de 25 buc invitatii de botez sau 50 buc invitatii de nunta, grafica este oferita gratuit.

Costul machetei cu simularea grafica personalizata pentru produsul dvs., inainte de efectuarea unei comenzi este de 10 lei, si se achita integral in avans pe baza facturii emise de noi.

La produsele unde este necesara tiparirea uneia sau mai multor poze, se adauga la pretul fiecarui produs 0,8 lei T.V.A. inclus pentru printarea pozei pe carton mat de 200g.

Nu ne asumam raspunderea pentru produsele retrase de la comercializare, si va vom anunta de acest lucru daca este cazul, inainte de a va trimite factura.

Primiti pe e-mail in termen de 48 ore lucratoare factura proforma pentru comanda dvs.

 

Accesati daca doriti sa ne transmiteti comanda pe e-mail.